Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vijesti iz Litve

Hrvatski vojnici pokazali maksimalnu spremu i u najtežim uvjetima

Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 1
Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 1 MORH
Aktualno Galerija Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 1 Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 1 Foto: MORH Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 4 Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 4 Foto: MORH Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 6 Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 6 Foto: MORH Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 3 Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 3 Foto: MORH +0 Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 2 Galerija 1/5 >>
Hrvatski vojnici raspoređeni u Litvi impresionirali su ocjenjivače rezultatima obuke u teškim snježnim uvjetima.

Hrvatski vojnici pokazali su visoku spremu i u novom ciklusu obuke u uvjetima smanjene vidljivosti u Litvi, gdje se nalaze u sklopu NATO-ovih snaga. Njihovim angažmanom ocjenjivači su bili i više nego zadovoljni.

Pročitajte i ovo Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Europi Obavještajac otkrio što na kraju čeka Ukrajinu: "Takvi ratovi mogu završiti samo na taj način" Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Majke Srebrenice apeliraju: "Vučićeve prijetnje shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO snage na granici"

"Pripadnici 1. hrvatskog kontingenta NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Litvi prošlog tjedna, od 11. do 17. veljače 2018. godine proveli su obuku osvježenja u provedbi zadaća u naseljenom području.

Riječ je o nastavku ciklusa obuke osvježenja pojedinca, desetina i vodova u djelovanju u uvjetima smanjene vidljivosti i djelovanju u naseljenom području. Također, provedeno je i gađanje u noćnim uvjetima.

Unatoč zahtjevnim vremenskim uvjetima, svi vodovi uspješno su proveli obuku, a ocjenjivači su bili iznimno zadovoljni postignutim rezultatima", stoji u priopćenju MORH-a objavljenom na njihovim mrežnim stranicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene