Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stupovi dima iznad grada

Libija: Eksplozije u Tripoliju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više eksplozija čulo se u subotu navečer i nedjelju rano ujutro u Tripoliju i njegovu predgrađu Istok, nakon prelijetanja zrakoplova, javio je novinar agencije France Presse i svjedoci u libijskom glavnom gradu koji je već skoro dva tjedna meta napada NATO-a.

Dvije detonacije, jake no udaljene, čule su se u centru grada u subotu rano navečer, nakon čega je uslijedilo još nekoliko. Prema riječima svjedoka, napadi su ponajprije bili usmjereni na predgrađe Tajaoura, istočno od Tripolija, koje je već bilo pod djelovanjem zrakoplova NATO, koji je 31. ožujka započeo vojnu operaciju koju je pokrenula međunarodna koalicija nakon pobune u Libiji i represije režima koja je uslijedila.

Prema nekim svjedocima, vidjelo se uzdizanje stupova dima u četvrti Tajoura. U noći sa subote na nedjelju četiri nove detonacije potresle su libijski glavni grad oko 2,30 ujutro, prenio je novinar AFP-a, no nije bilo moguće ustanoviti koji su djelovi grada napadnuti.  (Hina)
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odobrio Obama Amerika započela s prvim zračnim udarima na ISIS u Libiji Slika nije dostupna Novi pristup PUTIN SPREMAN NA SURADNJU S SAD-OM Napadnuta baza ISIS-a u Libiji

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene