Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malezijski premijer uvjerava

Let MH370: 'Nema odmora dok se misterij ne razriješi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malezijski premijer izjavio je u četvrtak da se njegova zemlja "neće odmarati" dok se ne razriješi misterij zrakoplova na letu MH370 od kojeg ništa nije pronađeno ni mjesec dana nakon nestanka, usprkos međunarodnoj potrazi koju Australija smatra "najtežom u povijesti".

"Želimo naći odgovore. Želimo utješiti obitelji i nećemo se odmarati dok odgovori ne budu pronađeni", izjavio je Najib Razak tijekom posjeta centru za potrage u Perthu, na zapadnoj australskoj obali, odakle kreću brodovi i avioni.

Pročitajte i ovo Avion, ilustracija Slučaj leta MH370 Ne odustaju od potrage za avionom koji je nestao prije 10 godina: Za pronalazak ostataka nudi se milijunska nagrada Slika nije dostupna Jest Boeing 777, ali nije let MH370 NADE SU UTIHNULE 'Pronađena vrata nisu pripadala nestalom zrakoplovu'

Britanska podmornica pridružila se potrazi za nestalim Boeingom 777

No, zasad, usprkos stotinama plutajućih predmeta otkrivenih na satelitskim snimkama na jugu Indijskog oceana, plovila osam zemalja sudionica u operacijama nisu skupila ništa što doista pripada olupini Boeinga 777 Malaysia Airlinesa.

Avion je nestao 8. ožujka, s 239 osoba. Malezija je službeno objavila 25. ožujka da je "skončao na jugu Indijskog oceana". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene