Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimljeno

VIDEO Pas skočio na djevojčicu za vrijeme prijema kod predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pridošlica u obitelj Obama, kujica Sunny, pokazala je svoje nestašno lice na jučerašnjoj božićnoj zabavi u Bijeloj kući.

U Bijeloj kući jučer je održana ceremonija otkrivanja božićnih ukrasa, a prvoj dami SAD-a u tome je pomoglo na stotine djece iz američkih vojnih obitelji, piše Daily Mail. Ceremoniji je prisustvovao i najnoviji član obitelji Obama, psić Sunny koji je u jednom trenu pokazao svoj nestašluk.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Prilikom druženja s djecom Sunny je skočila na dvogodišnju djevojčicu i srušila je na pod unatoč tome što je Michelle Obama čvrsto držala uzicu.

Michelle Obama: Amerika spremna za predsjednicu

Trenutak panike zamijenilo je olakšanje kad su svi vidjeli da djevojčici nije ništa i da nestašnoj Sunny ne zamjera što se na pomalo nezgodan način pokušala poigrati s njom.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene