Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se izjasnila o Hillary Clinton

Michelle Obama: Amerika spremna za predsjednicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga američkog predsjednika Michelle Obama je ocijenila da su Sjedinjene Države spremne izabrati ženu za predsjednicu države, ali nije komentirala planove Hillary Clinton s tim u vezi, u razgovoru koji je u petak prenio jedan američki tjednik.

"Da, mislim da je naša zemlja spremna za to. Samo treba vidjeti tko je najbolja osoba" koja će se kandidirati, izjavila je supruga Baracka Obame u razgovoru za tjednik "Parade", koji je dijelove razgovora objavio na internetu.

Pročitajte i ovo Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) "Izgleda prilično vjerodostojno" Hakeri našli mailove ruskog špijuna kojeg FBI traži zbog hakiranja kampanje Hillary Clinton? Donald Trump i Hillary Clinton politički manifest Sud odbacio Trumpovu tužbu protiv Hillary Clinton, pogledajte za što ju je tužio

>> Prva dama SAD-a izdaje HIP HOP album!

Prva dama se nije izjasnila o izgledima Hillary Clinton da naslijedi njezina supruga 2016. godine.

Hillary Clinton, državna tajnica tijekom prvog mandata Baracka Obame, otišla je s čelne dužnosti u američkoj diplomaciji 1. veljače. Ispitivanja javnog mnijenja daju joj, tri godine prije demokratske predsjedničke konvencije, potencijalnu prednost za predsjedničke izbore 2016., no ona za sada ne otkriva svoje namjere.

Prva dama je također rekla da je mandat njezina muža utjecao na predrasude u Sjedinjenim Državama. "Djeca rođena posljednjih osam godina znaju samo za afroameričkog predsjednika. To mijenja mjerila naše djece, tu se zbila promjena", istaknula je Michelle Obama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene