Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetili mu smrću

Kućanica krijumčarila kokain da spasi sinu život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što napraviti kada vašem sinu prijete smrću ako ne napravite što se traži od vas? Za Lindsay odgovor je bio očit.

Otkriće stana u kojem se proizvodila droga za njenog je sina označila početak briga. Naime, njega su članovi narko kartela optužili da je upravo on taj koji je policiji odao lokaciju stana. Kako bi se otkupio za to i sačuvao svoj život, njegovoj majci su naredili da mora prenijeti drogu do Balija. Kada su Lindsay rekli što mora napraviti bila je u šoku, ali je znala što će se dogoditi ako to ne napravi. Susrela se s nekim čovjekom koji joj je predao kovčeg sa skrivenim pretincem. Uspjela se othrvati porivu da provjeri sadržaj skrivenog pretinca i odlučila naslagati svoju robu na njega. Znala je s kakvim ljudima ima posla, i da ne prenosi tulipane ili sir, ali nije imala izbora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

>> 14-godišnji Australac na Baliju 'pao' s drogom

U džepu je imala avionsku kartu do Bangkoka, gdje ju je dočekala djevojka jednog od švercera. S njom je provela dan u hotelu i šopingirajući. Nakon te razonode, bilo je vrijeme uputiti se dalje prema Baliju. Tu počinju svi problemi za kućanicu iz Velike Britanije. Na carini je uhvaćena kako prenosi drogu i odmah zatvorena. Carinici su ponosno iznjeli priču u medije, slikajući Lindsay ispred gomile kokaina, koji je prenosila. Lindsay je treuntno u zatvoru na Baliju i čeka početak suđenja. Novaca za odvjetnika nema i kaže da su uvjeti u zatvoru grozni. Za poštivanje ljudskih prava kaže da je to tamo nepoznanica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene