Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuća strave

Izgladnjelo dijete živjelo u smeću jer je majka bila 'prezaposlena seksom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neodgovorni roditelji svog su 4-godišnjeg sina doveli na sam rub smrti.

Četverogodišnji dječak iz Adelaidea pronađen je u listopadu prošle godine u obiteljskoj kući prepunoj otpada. Dječačić je težio svega 8,3 kilograma, a njegovi su roditelji uhićeni te je protiv njih podignuta optužnica za ugrožavanje dječakova života. U prosincu se očekuje izricanje presude.

Pročitajte i ovo Ilustracija 100 tisuća tona otpada Potpisan ugovor o sanaciji varaždinskog rugla: "Očekujem da će početkom sljedeće godine sve to biti gotovo" Kante i spremnici krcati smećem - 5 nakon odrona Glavni grad Hrvatske pliva u smeću, Tomašević proziva HDZ: Što kažu građani?

Nakon uhićenja dječakovi su roditelji priznali krivicu, no prema njihovim izjavama ne bi se dalo zaključiti da se kaju zbog toga što su učinili. 'Zeznula sam. Znam da sam morala misliti prvo na sina, a tek tad na partnera. Nisam se povezala sa sinom kao što sam trebala, bila sam prezaposlena seksom s partnerom', rekla je 'brižna' majka policiji.

Škola strave: Cijelom jednom razredu djevojčica osakaćene genitalije

Istražitelji su ubrzo po ulasku u kuću strave uvidjeli da je dječak bio zaključan u sobi, a hranu su mu gurali ispod vrata. Dječakov otac je rekao da su hranili 'gotovo svaki dan'. Osim što je bio drastično pothranjen bio je i dehidriran. Liječnici su kazali da su ga samo dva dana dijelila od smrti.

Istovremeno dječakova majka je na društvenim mrežama objavljivala fotografije obroka koje je spremala.

Dječak ima očitih problema u ponašanju, a nije naučen odlaziti ni na WC, piše 9news.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene