Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Beogradu

Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jedan muškarac preminuo je od posljedica ranjavanja nožem, a još dvojica su ozlijeđena u tri nepovezana slučaja.

Krvava noć u Beogradu. P. S. (22) izboden je nožem u noći na nedjelju oko 3:45 sati ispred jednog ugostiteljskog objekta u Novom Beogradu. Kako saznaje Telegraf.rs, došlo je do svađe 22-godišnjaka s grupom mladića. Svađa je eskalirala i on je nožem izboden u predjelu prsa.

Ekipa Hitne pomoći ga je u teškom stanju prevezla u KBC Zemun.

Pročitajte i ovo Radno vrijeme trgovina i šoping centara, ilustracija sve na jednom mjestu Detaljan popis: Pogledajte radno vrijeme trgovina i šoping-centara ove nedjelje

No, ovo nije jedini slučaj obračuna noževima u srpskoj metropoli. Naime, oko jedan sat poslije ponoći došlo je do još dva takva slučaja.

U 00:50 sati policija je, kako saznaje Blic, na Terazijama zaustavila sumnjivi auto Fiat 500, koji je vozio M. V. (22), a na mjestu suvozača je bio S. M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i prsima. Vozilom hitne pomoći S. M. je prevezen u bolnicu.

U isto vrijeme, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je S. S., uboden nožem u prsa. U bolnici je podlegao ozljedama. kako doznaju mediji, radi se o srpskom MMA reprezentativcu Stefanu Staviću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene