Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Krokodil od dva metra u Dravi napao djecu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod austrijskog grada Sachsenburga dvoje je djece pobjeglo od krokodila koji je u Dravi napao jedno od njih.

Austrijska policija i stručnjaci za divlje životinje tragaju za dva metra dugim krokodilom koji je napao dvoje djece. Djeca su zapazila krokodila u Dravi, te su uspjela otplivati do obale, no krokodil je uspio zgrabiti jedno dijete za nogu, no na sreću nije ga ozlijedio, već je samo zagrizao u obuću.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera

Stručnjakinja za reptile Helga Happ proučila je tragove ugriz na dječjoj cipeli, te potvrdila kako to doista jesu tragovi zuba krokodila nakon čega je policija pokrenula opsežnu istragu u koju se uklučio i helikopter, no uskoro su trebali 'stati na loptu' kako ne bi prestrašili krokodila, piše AustrianIndependent.com.

>> Krokodil izašao iz kanalizacije i šetao ulicama

'Morali smo usporiti potragu jer bi buka mogla prestrašiti reptila koji bi se potom mogao zavući negdje gdje bismo ga teško pronašli. Ako je životinja doista toliko velika kao što su ju opisali, onda je i vrlo opasna', rekla je Happ. 'Krokodili ugrizu žrtvu i vuku ju pod površinu vode ne bi li se utopila, a potom joj otkidaju dijelove tijela ne bi li se nahranili', dodala je Happ.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene