Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Kći muslimanskog svećenika ekstremna je samo u seksu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši zaručnik kćeri radikalnog muslimanskog svećenika Omara Bakrija nedavno je izjavio kako je ljepotica ekstremna jedino kada je u pitanju seks.

Youssef Sllassi tvrdi kako je izmoren znao dočekati jutro u društvu plesačice Yasmin Fostok.

Pročitajte i ovo Marinko Golek Marinko Golek Tragično preminuo mladi svećenik, imao je samo 32 godine Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo

'Bilo je to čak malo šokantno, vodili smo ljubav gotovo odmah', ispričao je Youssef koji se u međuvremenu razišao od Yasmin.

'Gurnula me na krevet i sa mene strgala odijeću i čarape. Ima nešto divlje u njoj, razlikovala se od svih mojih prijašnjih djevojaka', objasnio je. 

'Čupala me za kosu i cijelo vrijeme pukušavala dominirati. Vrlo je zahtjevna, sve je to za mene bilo novo. Ubrzo je seks s njom postao kao posao s punim radnim vremenom', ispričao je Youssef.

>> Radikalni muslimanski svećenik kćeri platio operaciju povećanja grudi

Tvrdi da je njegova bivša zaručnica odlična plesačica, no nikada se nije mogla pomiriti s činjenicom da ima manje grudi od ostalih djevojaka. 

Kaže da je procvjetala od sreće nakon plastične operacije kojom je povećala grudi za nekoliko brojeva, a koju joj je navodno platio otac iako se to krši s njegovim svjetonazorima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene