Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sami sebi čestitaju

Karlovčani platili 18.700 kuna da im gradonačelnik čestita Uskrs

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čestitke su odaslane u neadresiranim kuvertama, potpisuju ih gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća, a šalju se od 2009. godine.

Iz proračuna grada Karlovca potrošeno je 18.700 kuna kako bi se na 22 tisuće adresa poslala uskršnja čestitka koju potpisuju predsjednik Gradskog Vijeća Mihovil Stanišić i gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić, javlja KAportal.hr,

Pročitajte i ovo Reklama Hrvatske turističke zajednice na Times Squareu Početak turističke sezone Slike Hrvatske i na njujorškom Times Squareu, ali po kojoj cijeni - ne žele otkriti Slika nije dostupna NAJVEĆI KRŠĆANSKI BLAGDAN Zoran Milanović čestitao Uskrs građanima: "To je za vjernike i vrijeme suočavanja s vlastitim odlukama"

Čestitke koje su sami platili, Karlovčanima su poslane u neadresiranim kuvertama. Novac je potrošen za njihovo printanje, presavijanje, kovertiranje i distribuciju.

Papa nazvao časne, a one se nisu javile: 'Što tako važno radite da se ne možete javiti?'

Inače, Karlovčani blagdanske čestitke od gradskih čelnika primaju od Uskrsa 2009. godine, a 2010. su je, osim za Uskrs i Božić, dobili i za rođendan Karlovca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene