Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Antimafijaška akcija

Karabinjeri priveli više od 90 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski karabinjeri izveli su u utorak ujutro veliku potragu za članovima sicilijanske mafije i priveli više od 90 ljudi, rekli su karabinjeri Palerma, prenosi AFP.

Oko 1200 policajca, uz pomoć helikoptera i ekipa s psima intervenirali su kako bi uhitili šefove klanova i članove mafijaških obitelji Palerma i Toskane.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..." Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura"

>> Mafija najuspješnije poduzeće u Italiji

Osumnjičeni su da žele ponovo utemeljiti "Cosu Nostru" vodstvo sicilijanske mafije oslabljeno nakon što je 2006. uhićen njihov posljednji poznati šef Bernardo Provenzano i Salvatorea Lo Piccolo 2007. godine.

'Ako je Cosa Nostra bila na koljenima nakon operacije u lipnju 2006., ovom smo je operacijom spriječili da se ponovno digne', rekao je načelnik državnog Ureda za suzbijanje mafijaških aktivnosti Pietro Grasso.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene