Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegao pa ponovo uhvaćen

Karabinjeri došli uhititi mafijaškog bossa, susjedi ih napali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utjecajni šef kalabrijske mafijaške organizacije Ndrangheta, koji je u ožujku pobjegao iz bolnice, uhićen je u utorak, a pri uhićenju ozlijeđeno je nekoliko karabinjera.

Uhićeni Celestino Abbruzzese smatra se šefom utjecajnog klana unutar ''Ndranghete', koji se obogatio ilegalnim poslovima u Kalabriji. 65-godišnji Abbruzzese skrivao se u jednom stanu u blizini grada Cosenze.

Tijekom uhićenja, brojni susjedi izišli su na ulicu, napali karabinjere i pokušali spriječiti uhićenje. Pritom je ozlijeđeno nekoliko karabinjera.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..." Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura"

>> Italija: Mafiji oduzeta imovina vrijedna 800 milijuna eura

'Ndranghetu se smatra najbogatijom mafijaškom organizacijom u Italiji. Državno tijelo zaduženo za borbu protiv mafije nedavno je upozorilo na opasnost da 'Ndrangheta proširi svoj utjecaj u talijanskom gospodarskom sustavu.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene