Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebalo je impresionirati ženu

Kapetan u vrijeme nesreće zavodio misterioznu plavušu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se dogodila nesreća, u društvu kapetana nasukanog kruzera Costa Concordia Francesca Schettinia, bila je misteriozna žena koju traži sud.

Identificirana kao Domnica Cemortan, ova 25-godišnja plavuša bila je članica posade porijeklom iz Moldavije. Mediji pišu kako je na mostu kruzera bila jer ju je kapetan želio impresionirati.

Pročitajte i ovo Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!" Slika nije dostupna Kapetan nasukanog kruzera 'Nisam bježao, spotaknuo sam se i upao u čamac za spašavanje'

Tužitelj Francesco Verusio tražio je policiju da je pronađu budući da bi ona mogla biti ključna svjedokinja nesretnog događaja u kojem je poginulo najmanje 11 osoba.

>> Nova snimka iz trupa kruzera: Ronioci se probijaju hodnicima, put im blokira namještaj

Svjedoci kažu kako se činilo da ona poznaje kapetana. Iako je u medijima objavljena informacija da ona nije bila registrirana na brodu i da je ondje bila ilegalno, tvrtka u čijem je vlasništvu kruzer to je opovrgnula.

Istražitelji sada žele znati gdje se točno nalazila u vrijeme nesreće. Smatraju da bi mogla imati ključne dokaze o tome što se događalo na kruzeru, piše Daily Mail.

Vjeruje se da je djevojka koju je zavodio kapetan ista ona koja je dala intervju medijima pri čemu je branila kapetana govoreći kako su njegovi postupci spasili mnoge živote na brodu. Potvrdila je da je s kapetanom večerala kada se brod nasukao, a na most je otišla nakon nesreće kako bi dala instrukcije putnicima koji su govorili ruski.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene