Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvavi obračun

Kamere snimile ubojstvo dvojice mladića, policija osumnjičene uhitila u gaćama: "Prijetili su mi da će me isjeći mačetama"

Privođenje osumnjičenih za dvostruko ubojstvo
Privođenje osumnjičenih za dvostruko ubojstvo Foto: MUP Srbije/Screenshot
Dvije osobe ubijene su u noći na petak u Futogu kod Novog Sada. Policija je u petak ujutro uhitila ubojice.

Srpska policija uhitila je četiri osobe povezane s dvostrukim ubojstvom koje se dogodilo oko ponoći u Futogu, prigradskom novosadskom naselju. Među njima je i mladić (23) za kojeg se sumnja da je osobno smaknuo dvojicu mladića iz Futoga u dobi od 19 i 20 godina. 

Jedan je mladić ubijen na licu mjesta, dok je drugi preminuo u Kliničkom centru Vojvodine od posljedica ranjavanja. Policija je objavila i snimku uhićenja na kojoj se vidi da su osumnjičeni u donjem rublju, očito uhvaćeni na spavanju. 

Kao razlog dvostrukog ubojstva srpski mediji navode obračun skupina povezanih s preprodajom narkotika. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Specijalna vojna operacija VIDEO Pogledajte bizarnu snimku koja je otvorila pitanje koje muči mnoge: "Putin odlikuje svog dvojnika"

Pročitajte i ovo Ilustracija Pronašli ga planinari Misteriozni čovjek vuk snimljen u šumi: "U ruci je držao koplje, bio je jako prljav i nije skidao pogled s nas"

Mladić osumnjičen za dvostruko ubojstvo navodno je priznao zločin, a u prvim iskazima policiji rekao je kako se bojao da će oni ubiti njega. Rekao je, navodno, da su mu prijetili da će ga isjeći mačetama te da ih je zato odlučio upucati. Policiji je pokazao i gdje je odbacio pištolj. Prema pisanju Telegrafa, koji se poziva na izvor dobro upućen u istragu, u trenutku uhićenja nije znao je li ih ubio ili samo ranio. 

Navodno je ubojstvo zabilježeno i na sigurnosnim kamerama obližnjeg objekta.

Uhićenima je određen pritvor u trajanju od 48 sati. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene