Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirao se

Kakva zabuna: 7 godina posjećivao krivi grob

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Amerikanac posljednjih sedam godina na pogrešan grob odnosio cvijeće i svijeće.

Vance Abeyta posljednjih sedam godina redovito posjećuje grob svog mrtvorođenog sina. Prošle godine konačno je skupio novac da u spomenik uklesa njegovo ime. Rekli su mu da će to biti gotovo za 90 dana. Vratio se 120 kasnije i primijetio da je ime njegova sina uklesano na spomenik jednog drugog groba, nekoliko mjesta dalje od onog kojeg je redovito posjećivao.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

VIDEO Uhvaćena na djelu: Krala igračke s groba 14-mjesečnog dječaka!

Kontaktirao je denversku nadbiskupiju koja inače besplatno pokapa mrtvorođenu djecu pa je tako i njegova sina Quincya. Tada je Vance saznao da je posljednjih sedam godina ostavljao cvijeće, igračke i svijeće na grobu tuđeg djeteta.

Kako je došlo do zabune nije poznato, no nadbiskupija će, kako bi se iskupila za grešku, novac od sljedeće mise uplatiti u humanitarnu udrugu po Vanceovom izboru te na Quincyev spomenik uklesati i tetovažu koju je Vance stavio u njegov spomen, piše USAToday.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene