Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj je snimila

VIDEO Uhvaćena na djelu: Krala igračke s groba 14-mjesečnog dječaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjerovali ili ne, ali jedna žena je uhvaćena u krađi plišane igračke s groba 14-mjesečnog dječaka.

Policija je u Ontariu (Ohio) napokon uhvatila kradljivicu plišanih igračaka s groba malenog dječaka Haydena, koji je preminuo 2007. godine. Na svojoj službenoj Facebook stranici policija je objavila snimku krađe te zamolila građane da pomognu u potrazi.

 
Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli"

Snimka krađe nastala je na inzistiranje roditelja koji su policiji već nekoliko puta prijavili slučajeve krađe igrađaka s groba njihova sina.

'Obitelj želi da kradljivac prestane otuđivati igračke s groba njihova sina', stoji u postu na Facebooku koji je prikupio mnoštvo komentara te na kraju i doveo do identificiranja žene koja je izjavila da je plišane igračke uzimala kako ih ne bi rastrgali lokalni psi.

Zbog svojih zločina kradljivica će biti izvedena pred sud 15. svibnja.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene