Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni

Kako je slučajno otkriven stravičan zločin nad 4-godišnjakinjom...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Registrirani seksualni prijestupnik slučajno je zaboravio mobitel u košarici trgovine. Nalaznik je mobitel predao policiji koja je imala što vidjeti.

U pronađenom mobitelu u jednoj trgovini na Floridi, čiji je vlasnik registrirani seksualni prijestupnik Alan Johnson, policija je pronašla stravične snimke.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

>> SAD: Student ubio cimera, raskomadao tijelo, te pojeo njegovo srce i mozak

Na njima se vidi kako Johnson i njegova djevojka Jennifer Sparks, siluju i zlostavljaju 4-godišnju djevojčicu. Lokalna policija kaže da je to nešto najodvratnije što su vidjeli i da se radi o najgorem slučaju zlostavljanja u njihovoj karijeri.

Policija istražuje je li im majka svoju kći čak namjerno dala znajući što će joj raditi. Socijalna služba je preuzela skrb o djevojčici, a dvoje nasilnika je uhićeno.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene