Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Još jedan stravičan zločin

SAD: Student ubio cimera, raskomadao tijelo, te pojeo njegovo srce i mozak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je američki student osumnjičen za ubojstvo svog cimera nakon čega je navodono pojeo njegov mozak i srce.

Američka policija uhitila je 21-godišnjeg studenta Alexandera Kinyua iz Marylanda, osumnjičenog za brutalno ubojstvo svoga cimera, Nigerijca Kujoe Bonsafo Agyei-Kodiea, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj šokirao zemlju Stravičan zločin u susjedstvu! Devetorica silovala djevojčice od 10 i 12 godina, jedan sve snimao: "Bili su sigurni da neće biti prijavljeni" Masovno ubojstvo u Mladenovcu kod Beograda - 3 Mještani šute "Možda je Božja kazna!": Policija ispituje što se dogodilo s kućom ubojice iz Mladenovca

Mladić je ubio svoga cimera, raskomadao mu tijelo te pojeo njegovo srce i mozak. Obitelj Nigerijca prijavila je njegov nestanak prije šest dana, a nakon što su u utorak pronašli ljudsku glavu i ruke u metalnoj posudi u prostoriji za rublje, pozvali su policiju.

>> Golog muškarca ubila policija nakon što je žrtvi žvakao lice

Za ubojstvo su osumnjičili 21-godišnjeg studenta koji je priznao stravičan zločin. On se prije nekoliko mjeseci doselio u obiteljsku kuću ubijenog muškarca, a policiji je priznao da ga je pozvao na večeru i tada ga izbo nožem. Kada ga je ubio, raskomadao je tijelo te pojeo njegovo srce i dijelove mozga. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene