Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

Jedno dijete preminulo u vrtiću, a troje završilo u bolnici: "Bili su samo blijedi i nisu reagirali"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jednogodišnji dječak je mrtav, a troje druge djece hospitalizirano je nakon što su vjerojatno progutali fentanil u vrtiću u petak poslijepodne, rekli su policijski izvori.

Jedno dijete je umrlo, a troje je hospitalizirano nakon što su u petak vjerojatno konzumirali fentanil u vrtiću u Bronxu u New Yorku. Četvero mališana, jednogodišnji dječak, dva dvogodišnja dječaka i osmomjesečna djevojčica zaspali su i trebali su se probuditi, a svi su nešto pojeli 90 minuta ranije. Kada su pronađeni bez znakova života, pozvana je hitna pomoć. 

Pročitajte i ovo Otkrivena marihuana na granici s BiH - 1 32-godišnjak uhićen FOTO Policija na granici s BiH zaustavila čovjeka s velikim kovčegom, kada su ga otvorili imali su što i vidjeti

Pročitajte i ovo Pacijent oboljen od Nipah virusa Panika u Indiji Pomalo zaboravljeni virus ponovno hara! Sve počinje glavoboljom i pospanošću, ali brzo može nastupiti koma

Svo četvoro hitno su prebačeni u lokalne bolnice, gdje je jednogodišnji dječak proglašen mrtvim. Preostalo troje su u stabilnom stanju, priopćila je policija. Policija sada istražuje jesu li djeca konzumirala fentanil ili neku drugu drogu, rekli su izvori. Mel Ramirez (26) živi pokraj vrtića i rekla je da je čula radnika kako vrišti od užasa. "Vikala je u pomoć. Vrištala je i govorila: 'Djeca su mrtva! Djeca su mrtva!’ više puta", rekala je Ramirez, prenosi New York Post.

Pročitajte i ovo Pernar upao Tomaševiću na konferenciju Pa, zar opet? VIDEO Novi incident! Pogledajte kako je Pernar ponovno upao Tomaševiću na presicu i što je gradonačelnik napravio

Pročitajte i ovo Ramzan Kadirov Tvrde da je jako loše VIDEO Nakon ukrajinskih priča da je čečenski vođa u komi pojavila se zanimljiva snimka Ramzana Kadirova

Kad je izašla van, vidjela je jedno dijete koje nije reagiralo na tlu kraj ulaza u vrtić i ženu koja jeca pokušava pomoći drugom djetetu bez svijesti. "Bili su samo blijedi i nisu reagirali", prisjetila se tragične scene. "Usta jednog od dječaka bila su otvorena. Rekla sam: 'O moj Bože. Ni ja tu ne mogu ništa."

Susjeda Anna Ortiz Irving (73) rekla je da majka i kći vode vrtić Divino Nino i žive u zgradi. "To je dobar vrtić. Potpuno je nov. U njemu je bilo samo nekoliko djece, uglavnom bebe. Oni su tako pristojni ljudi", rekla je. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Brojka porasla Školske drame! Ravnatelji upozoravaju da roditelji manipuliraju: "Neki vide da na taj način uspješno prolaze i kalkuliraju s time"

Vrtić Divino Nino upravo je 6. rujna prošao svoju godišnju nenajavljenu inspekciju bez ikakvih prekršaja, prema gradskim evidencijama. Licencu su dobili u svibnju. U petak navečer u centru je izvršen nalog za pretragu, a ispred zgrade je postavljen bijeli šator za dekontaminaciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene