Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska akcija

VIDEO Kod sina poznatog domaćeg redatelja pronađene veće količine stabljika marihuane i oružje

U akciji zagrebačke policije priveden je 39-godišnji muškarac. Na teren su izišli zbog prijetnji, a na licu mjesta pronašli su veće količine stabljika marihuane i pištolj.

Danas tijekom dana policajci su u centru Zagreba priveli muškarca. Izišli su na teren jer su dobili dojavu o prijetnji. Sumnja da se radi o naoružanoj osobi potvrđena je kada su stigli na lokaciju. Ali ne samo to, na licu mjesta dočekalo ih je pravo iznenađenje.

U stanu u kojem se nalazio 39-godišnjak pronađena je velika količina droge, što se vidi i na videu koji su objavili.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Britaniji Dva ogromna psa masakrirala muškarca! Premijer najavio zabranu pasmine: "Ne radi se o šačici loše dresiranih pasa, to je obrazac ponašanja"

Pročitajte i ovo Spašavanje na Biokovu Ozlijeđen je FOTO Ah, te japanke! HGSS-ovci mladića s Biokova spuštaju užetom: "Ovo je najgori slučaj koji sam vidio"

"Daljnjim postupanjem, odnosno ulaskom u stan, policijski službenici uočili su zasad neutvrđenu količinu stabljika marihuane", rekli su iz PU zagrebačke.

Muškarac je nakon toga priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Zbog stanja u kojem se nalazio pružena mu je liječnička pomoć u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega će se nastaviti kriminalističko istraživanje.

Kako doznaje Jutarnji list, radi se o sinu poznatog hrvatskog redatelja dokumentarnih i igranih filmova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene