Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen je

FOTO Je li lice ovog čovjeka trebalo utjecati na njegovu kaznu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac Jason Barnum na sudu je bio jer je upucao policajca.

Jason Barnum na sudu je pažnju plijenio svojim neobičnim tetovažama. Naravno, one nisu nešto zbog čega ga je sud mogao strože kazniti, ali policija tvrdi da ukazuju na mentalni sklop čovjeka koji je okrenuo leđa društvu, piše Independent.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

'Mislim da je Jason Barnum davno odlučio da će se njegov život vrtjeti oko neprijateljskog raspoloženja prema ljudima', rekao je načelnik policije u Anchorageu, Mark Mew i dodao da mu je sud trebao dodijeliti veću kaznu.

'Volio bih da pogledate gospodina Barnuma. On ima pravo učiniti ovo samom sebi i izraziti se. Ne možemo ga osuditi zbog toga, ali mislim da možemo razmotriti njegov stav i ponašanje', rekao je Mew.

FOTO Je li on novi najzgodniji kriminalac na svijetu?

39-godišnji Barnum koji je zbog tetovaže, koja mu je zamračila bijeli dio desnog oka, zaradio nadimak 'očna jabučica', pojavio se na sudu u petak. Priznao je da je upucao policajca na Aljasci te je osuđen na 22 godine zatvora.

Na sudu se čulo kako je već ranije osuđivani Burnum policajca Daniela Thyena ubio u rujnu 2012. godine. Sud smatra kako se zločinu okretao zbog ovisnosti o heroinu. Barnum je pak rekao kao zna da je ono što je učinio pogrešno i da ne može povući svoje poteze.

Sudac Jack Smith rekao je kako je da je krivnja za ono što se dogodilo na Barnumu, te da se ponašao kako se ponašao zbog droge. Kazna koju mu je dao uključuje i priliku za uvjetni otpust.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene