Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ispod bolnica

VIDEO Objavljene nove snimke iz Hamasovih tunela: Pogledajte kako izgledaju i što su u njima pronašli

Hamasovi tuneli
Hamasovi tuneli Foto: X/IDF/Screenshot
Izraelski ministar obrane Yoav Gallant rekao da će kopnena operacija u pojasu Gaze na kraju uključiti i sjever i jug.

Izraelske obrambene snage (IDF) objavile su na društvenoj mreži X fotografije i videosnimke za koje kažu da prikazuju Hamasove tunele ispod najvećih bolnica u Gazi. Izrael je ranije objavio da su pronašli te tunele.

"Unutar bolničkog kompleksa Al-Šifa otkriven je Hamasov teroristički tunel", objavio je IDF uz video koji prikazuje, kako tvrde, ulaz u podzemni prolaz u krugu bolnice u Gazi. Također su objavili i fotografiju s oružjem koje su pronašli, a tvrde da je tamo bilo i vozilo koje je korišteno za napad na Izrael 7. listopada. 

Osim bolnice Al-Šifa, IDF tvrdi da su snimke i iz bolnice Al-Quds te Rantisi. 

Pročitajte i ovo Pedofili - 2 Slučaj sablaznio javnost Silovao po Hrvatskoj, robijao pa otišao u BiH i nastavio po starom: "Manijak pedofil normalno se šeta gradom i nitko ne reagira na to"

Pročitajte i ovo Ivan Anušić - 3 prvi intervju Novi ministar obrane otkrio koji će mu biti prvi potezi i komentirao izjavu Grbina: "Kad završe izbori, siguran sam da će se njemu prvom gaće skinuti"

Izraelski ministar obrane Yoav Gallant rekao je da će kopnena operacija u pojasu Gaze na kraju uključiti i sjever i jug, prenosi Sky News.

"Počela je sljedeća faza", rekao je Gallant te dodao da su izraelske snage očistile cijeli zapadni dio grada Gaze - koji se smatra Hamasovim uporištem - dok načelnik stožera vojske kaže da su blizu uništenja Hamasova vojnog sustava na sjeveru.

"Dovršit ćemo to", rekao je general-pukovnik Herzi Halevi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene