Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna hrabrost

VIDEO Snimka koja slama srce - Dječak heroj izbjegava snajper i ima samo jedan CILJ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Siriji su od 2011. do 2013. snajperisti ubili 389 djece. Ali ne i jednu djevojčicu, zahvaljujući najhrabrijem dječaku na svijetu.

Snimka iz Sirije, zahvaćene ratom, u kojoj dječak pod snajperskom paljbom, pokušava spasiti još manju djevojčicu, zapanjujuća je, nevjerojatna, tužna i dirljiva.

Autentičnost jednominutnog filma nije potvrđena, ne zna se u kojem se dijelu Sirije događaj zbio. Video su objavili sirijski antirežimski aktivisti, piše Daily Mirror.

Na snimci se vidi ulica, polurazrušena zgrada, spaljeni automobil. Iza njega se od pucnjave sakrila djevojčica. Dječak je krenuo po nju, no u jednom trenutku snajperist je zapucao prema njemu. Na brisanom prostoru, dječak pada, leži i sve izgleda kao da je pogođen, mrtav.

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Slika nije dostupna Prizor koji lomi srca Pogledajte kako je ova djevočica odgovorila grozoti rata

SAD o udarima na Islamsku državu: 'Imali smo učinak. To ne znači da smo ih zbrisali'

No, izgleda da je samo glumio kako bi dobio na vremenu. Podignuo se, očito ipak neozlijeđen te je za ruku uzeo malu djevojčicu u ružičastom džemperu. Oboje su uspjeli pobjeći skrivenom ubojici koji je i dalje pucao po njima.

Objavljen je podatak kako je od 2011. do 2013. u Siriji snajperom ubijeno 389 djece.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene