Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvedene stroge mjere

Italija se bori sa strašnom sušom: Jedan grad zabranio frizerima dvostruko ispiranje kose, odredili i paprenu kaznu

Aktualno Galerija Suša u Italji - 1 Suša u Italji - 1 Foto: Screenshot Suša u Italji - 2 Suša u Italji - 2 Foto: Screenshot Suša u Italji - 3 Suša u Italji - 3 Foto: Screenshot +0 Suša u Italji - 4 Galerija 1/4 >>
Italija se bori s jednom od najgorih suša posljednjih desetljeća.

Zbog suše u Italiji najviše pati sjever zemlje, kod rijeke Po. Rižina polja nisu navodnjavana već dva tjedna, a 90 posto biljaka je već potpuno osušeno.

Da uštede vodu, u Milanu isključuju javne fontane i mole stanovnike da ne postavljaju klima-uređaje na temperature ispod 26 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlouporaba položaja i ovlasti Određen istražni zatvor za dvoje osumnjičenih u Istri: "Svi znaju da se to radilo, ali se šuti"

Pročitajte i ovo Vrućina u Japanu Visoke temperature u Japanu VIDEO Najžešći toplinski val u posljednjih 150 godina: "Toliko je vruće da je na protupožarnom alarmu došlo do kratkog spoja"

Gradonačelnik gradića Castenaso zabranio je frizerskim salonima pranje kose dva puta uz obrazloženje da je jedno pranje dovoljno. Kazna za dvostruko ispiranje kose je 500 eura.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene