Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u Slovačkoj

Istukli učenika u školi za djecu s posebnim potrebama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tučnjava mladića u školi za djecu s posebnim potrebama uznemirila je slovačku javnost.

Slovačka TV Markiza u posjedu je šokantne video snimke u kojoj dvojice mladića tuku svog školskog kolegu. Incident se dogodio na kampusu jedne od specijalnih škola u Bratislavi. Kazna je bila isključenje nasilnika iz studentskog doma, ali ne i iz škole. Ravnateljica kaže da je kazna dovoljna, a slučaj istražuje i policija.

Pročitajte i ovo Autobusi "Za tri kilometra - pet eura" "Roditeljima je to previše, neki djecu ne šalju na školske izlete": Doznali smo zbog čega su skočile i cijene prijevoza učenika Vis Od recepata do nakita Na mnogima najljepšem hrvatskom otoku raste najstarije stablo rogača na svijetu: Mladi zadrugari čine čuda

Tučnjava školskih kolega dogodila se na području kampusa škole za djecu s posebnim potrebama. Dok su dva učenika tukla kolegu, treći je incident snimao. Dječak žrtva nakon incidenta je morao na liječničku skrb. O tučnjavi je odmah bila upoznata ravnateljica.

'Nikada prije nismo imali ovakav slučaj, pa smo odlučili da ćemo ih za sada izbaciti samo iz doma', rekla je ravnateljica Jana Chromíková. No, najmanje jedan napadač već prije bio izbačen. 'Jednom smo ga isključili iz škole, ali je odluka bila povučena', objašnjava Chromikova koja je slučaj predala u ruke policije te je na njima odluka što činiti s nasilnicima.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene