Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio 15-godišnjakinju

Ispričao detalje: Monstrum iz Srbije hladnokrvnošću zbunio i policajce s najdužim stažom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mesar Dragan Đurić uhićen je zbog ubojstva 15-godišnje Tijane Jurić. Procurili su detalji njegovog iskaza.

Mesar Dragan Đurić policiji je nakon priznanja ispričao detalje brutalnog ubojstva 15-godišnje Tijane Jurić, zbog čije je tragične smrti u Subotici današnji dan proglašen danom žalosti, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Istraga u Srbiji - 3 jeziv slučaj u Srbiji Mučna potraga za tijelom malene Danke, psihijatar o strašnom zločinu: "Nedostatak empatije, suosjećanja, iskrivljenih moralnih vrijednosti..." Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

'Začepio sam joj usta, udario sam je da ušuti i strpao je u automobil', dio je iskaza kojeg je mirno i potpuno hladno dao policiji. Priznao je i da je u kafiću prije odlaska popio litru vinjaka i rakiju.

Mesar je udario vozilom, uvukao u auto, a potom ubio

'Krenuo sam prema sajmu. Mislio sam da je tamo muzika i onda sam sreo Tijanu, nisam ni znao kako se zove. Udario sam je automobilom i počela je zvati pomoć. Dozivala je policiju', riječi su kojima je počeo priču o ubojstvu koje je zgrozilo Srbiju. Svojim hladnokrvnim iskazom zbunio je i policajce s najdužim stažom.

Potraga za djevojčicom trajala je 13 dana, a unatoč nadanjima da će se Tijana kući vratiti živa i zdrava, njezino tijelo pronađeno je zakopano u okolici Sombora.

'Ne znam kako da okarakteriziram monstruma koji je ovo napravio'

Do tog mjesta policiju je odveo sam ubojica koji jeTijanu ubio iste noći kada je i oteo. Tijelo je bacio na deponij i zakopao ga zemljom za cvijeće.

Vratio se u Surčin gdje je živio s majkom i prošli tjedan, dok je trajala potraga, proveo na godišnjem. Policija ga je s ubojstvom povezala pomoću broja mobilnog telefona koji je koristio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene