Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuće

Najbolesniji prizor (zasad) iz Islamske države!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna fotografija pojavila se na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama pojavila se šokantna fotografija djeteta koje šuta odsječenu glavu mrtvog vojnika u Siriji, dok se njegov otac koji ga drži u rukama i potiče na to zadovoljno smiješi.

Pročitajte i ovo Napad u Damasku jedna ozlijeđena U napadu Izraela oštećeno iransko veleposlanstvo, izvori tvrde: "Eliminiran je zapovjednik Iranske revolucionarne garde" Slika nije dostupna Sin zavo Hitnu pomoć Preživio zabijanje krampa u lubanju

Vjeruje se da djetetov otac pristaša Islamske države. Uz njega je na fotografiji još jedan muškarac koji promatra šokantan čin.

Odsječena glava je, pretpostavlja se, nekoliko dana stara, a čini se da je riječ o glavi mrtvog zatvorenika. Na njoj su vidljive duboke rane, vjerojatno nanesene nožem, piše Daily Mail. 

Fotografija se pojavila samo nekoliko sati nakon što je skupina sirijskih aktivista objavila fotografiju barbarskog pogubljenja izvršenog od strane IS-a. Na njoj je skupina dječaka poredanih oko drvenog vješala, ali i tijelo sirijskog pobunjenika koji je raspet i obezglavljen. Navodno su dječaci namjerno poticani da svjedoče groznim scenama.

VIDEO Je li moguće da vođa sirijskih pobunjenika voli OVO?

Vjeruje se da je ubijeni muškaraca rođak Zahrana Allousha, vođe Jaysh al-Islama, jedne od skupina članica Islamske fronte koja se bori za osnivanje vlastite Islamske države u Siriji.

Alloush je došao u centar pozornosti kada je u srpnju objavljena snimka njegovog govora u kojem se odriče Islamske države. Još više pozornosti privukla je Hello Kitty bilježnica koju je koristio za bilješke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene