Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maskirani i krvoločni

IS objavio snimku egzekucije tridesetak muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamska država objavila je u nedjelju video snimku koja prikazuje egzekuciju tridesetak muškaraca u Libiji, koje se predstavlja kao etiopske kršćane.

Video u trajanju od 29 minuta koji je objavljen na džihadističkim stranicama prikazuje skupinu od najmanje 12 muškaraca odrubljenih glava na jednoj plaži, te skupinu od njih još 16 ubijenih iz vatrenog oružja u pustinjskog zoni. Predstavlja ih se kao članove "neprijateljske etiopske crkve".

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u dalmatinskoj školi Časna sestra na vjeronauku plašila djecu pričom o jogi: "To je prizivanje vraga, dogodit će vam se nešto loše" Slika nije dostupna Prije dolaska pape Franje Egipat: Nakon napada na Cvjetnicu proglašeno tromjesečno izvanredno stanje

Na snimci maskirani borac IS-a daje dugačku izjavu prije nego počinje ubijanje.

Napredovanje džihadista pokrenulo nezapamćen egzodus

Polovicom veljače IS je prikazao video s dekapitacijom 21 muškarca, od kojih su većina bili egipatski kopti, a koja je slična danas objavljenoj snimci.

Dvanaestorica muškaraca obučena u narančastu odjeću dovedena su na plažu te su im odrubljene glave. Paralelno, u pustinjskoj zoni ubijeno je 16 muškaraca. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene