Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Irak: Devet poginulih u atentatu na konvoj ministra rada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet osoba poginulo je i 20 je ranjeno u četvrtak u samoubilačkom atentatu automobilom bombom u središtu Bagdada na konvoj ministra rada Mahmouda Jawada al-Radija, javlja iračko ministarstvo unutarnjih poslova i obrane.

Ministar, član Iračkog ujedinjenog saveza, nalazio se u konvoju, ali je neozlijeđen, rekao je glasnogovornik ministarstva rada.

Pročitajte i ovo Juraj Cintula Obučavali ih Rusi Procurile fotografije koje bacaju novo svjetlo na atentatora na slovačkog premijera: Bio je dio paravojne postrojbe Atentat na slovačkog premijera - 4 Reporter Marko Stričević iz Slovačke Predsjednik Slovačke izrazio nadu da bi Fico mogao imenovati zamjenika: "Slovačka je raskoljena, radi se na smirivanju tenzija"

Tri čuvara su ubijena i dva policajca ranjena, navelo je ministarstvo unutrašnjih poslova i dodalo da su izgorila dva automobila i uništeni su izlozi brojnih dućana u atenatata oko 8 sat i po mjesnom vremenu.

Sredinom srpnja je irački ministar energija Karim Wahid izbjegao bombaški atentat u Bagdadu u kojem su ranjena njegova tri čuvara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene