Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob na nadzornoj točci

Irački vojnik ubio dvojicu američkih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan irački vojnik u srijedu je ubio iz vatrenog oružja dvojicu vojnika vojske SAD-a na zajedničkoj nadzornoj točci iračkih i američkih snaga u nestabilnoj iračkoj pokrajini Nineveh, rekli su iračka policija i djelatnici mrtvačnice.

Vojska SAD-a potvrdila je da su neki vojnici SAD-a bili 'žrtve' oružanog okršaja u Ninevehu na sjeveru Iraka ali da ne može dati ostale pojedinosti dok se ne obavijeste obitelji vojnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gnusan čin Američki vojnik iračkim dječacima: Jeste li gay? Slika nije dostupna Ubio iz osvete Suđenje američkom vojniku zbog ubojstva iračkih civila

'Identitet osobe koja je pucala još se uvijek istražuje', rekla je vojska SAD-a. Mrtvačnica je priopćila da je primila tijelo iračkog vojnika kojeg su ubili vojnici SAD-a u sjevernoiračkom gradu Zenjili. Policija je rekla da je muškarac ubijen u oružanom obračunu.

Dvojica lokalnih policajaca i jedan izvor iz iračke vojske, koji su željeli ostati neimenovani zbog osjetljivosti pitanja, rekli su da je do pucnjave došlo nakon što je na zajedničkoj nadzornoj točci izbila svađa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene