Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije dugo trajalo

Nije htio u zatvor pa je došao na genijalnu ideju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijac optužen za krijumčarenje stoke unajmio je dvojnika koji se predao policiji i tri tjedna proveo u pritvoru primajući pet dolara po danu, no kako im je prevara razotkrivena, dvojnik sada služi kaznu za pomaganje kriminalcu u bijegu.

Ehsaan iz savezne indijske države Uttar Pradesh dao je Miyajaanu lažnu osobnu iskaznicu i plaćao mu 300 rupija (oko 33 kune) za svaki zatvorski dan, a ovaj se trebao predstavljati kao pravi krijumčar stoke, biti u pritvoru i pojavljivati se na sudu, piše dnevni list Times of India.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin tko je bio u teheranu? VIDEO Je li ovo Putin ili njegov dvojnik? Obavještajac iznio zanimljivu teoriju, upozorio na neobičan detalj Slika nije dostupna Jedan od mnogih u središnjoj Europi Ugledni NYT tvrdi: Pernar je Trumpov dvojnik

Posao je bio dobro zamišljen jer je Miyajaanu, obični nadničar, primao naknadu dvostruko veću od dnevne nadnice, ali im je računicu pokvarila Miyajaanova žena koja je prevaru izbrbljala sudu, piše Times of India ne otkrivajući njezine motive.

Zavodnik iz zatvora potpisao ugovor na 200 tisuća kuna

"Ehsaan je Miyajaanu obećao da će ga brzo izvući iz zatvora jamčevinom, ali im je priznanje pomrsilo planove", rekao je policijski dužnosnik SK Verma.

Lažni kriminalac sada je u zatvoru optužen za vlastito nedjelo, pomaganje kriminalcu u bijegu, za kojim policija još traga. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene