Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludi trener zlostavljač:

Hranio trkaće pse Viagrom i marihuanom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener hrtova iz Velike Britanije hranio je te pse Viagrom, kako bi oni pobjeđivali u utrkama pasa.

'Moj Jake će izgubiti glavu trčeći kad mu dam Viagru', rekao je inspektoru centra za zaštitu životinja 61-godišnji Anthony Gregory Fowler, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Velika akcija Europola. ilustracija EUROPOL u akciji Pala banda koja je izvukla stotine milijuna eura: Obećavali ogromnu zaradu na kanabisu za medicinsku upotrebu

No, nije Fowler svojim psima davao samo Viagru, već im je davao i kanabis, ovisno trebaju li dobiti, ili izgubiti utrku. Kanabis im je davao kako bi ih usporio i kako bi podigao omjer za pobjedu svojih pasa prije utrka.

Kad bi omjer porastao do zadovoljavajuće granice, istom bi psu dao Viagru i taj bi pas odnio pobjedu. Na taj je način utjecao na tijek nelicenciranih utrka u kojima su sudjelovali njegovi psi i sad mu se zbog toga sudi.

'Priznao je u razgovoru s policijom da je psima davao kanabis i Viagru, Kad je htio da pas izgubi, skuhao bi kanabis i dao mu da popije . Kad je htio da pobijedi, dao bi psu injekciju nandrolona, koji je derivat testosterona', pojasnio je sucu tužitelj John Ellwood. Idućeg tjedna sud će mu izreći presudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene