Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zgrožena kućanica

Čula je šuškanje u wc školjci, a onda – ŠOK!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Singapurska kućanica osjetila je bol u bedru, a onda se zgrozila kada je shvatila što se dogodilo.

Singapurska kućanica za vrijeme boravka u WC-u osjetila je snažnu bol u bedru, a onda se zgrozila kada je shvatila da je iz njezine zahodske školjke izašao gotovo dva metra dug piton koji je svoje zube zario u njezinu nogu, piše Metro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Između 3. i 4. kata VIDEO Rodila na wc školjci, ustala i otišla dalje učiti. A beba? Slika nije dostupna Zanimljivo Stavljate papirnatu zaštitu na wc dasku? Onda pročitajte OVO!

34-godišnja Noraslinda Asat prije ugriza je čula čudno šuškanje. U bolnici je primila injekciju zbog ugriza nakon čega je opuštena kući, ali kaže da je stvarna šteta psihološka. Toliko je istraumatizirana da se boji koristiti WC u svom domu pa radije odlazi u one javne.

VIDEO Pravo je čudo kako su sabrani bili ...

Dužnosnici koji su poslani na mjesto događaja zmiju tamo nisu zatekli. Obiteljski prijatelj nešto kasnije ju je uočio u šahtu, ali nije bio u mogućnosti uhvatiti je.

Inače, ovo je drugi posjet zmije domu obitelji Asat. Ranije ju je u zahodu vidjela majka gospođe Asat, ali je odmah kliznula natrag.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene