Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A gdje su bili liječnici?

Horor: Bespomoćni pacijent teturao bolnicom sa štakorom na vratu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava scena poput onih iz horor filmova dogodila se u jednoj bolnici u Velikoj Britaniji.

Dok je bespomoćno ležao pod sedativima u bolničkom krevetu, 42-godišnjeg Jasona Ketleya po vratu i leđima je grizao štakor. Ketley inače pati od rijetke bolesti bipolarnog poremećaja, zbog koje je njegov mentalni razvoj na razini dvogodišnjeg djeteta, tako da je nesposoban brinuti se sam o sebi te mu je potrebna konstantna njega.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odraz novih svjetskih odnosa Dvije velike europske zemlje u lovu na kineske špijune: Situacija je sve ozbiljnija Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

>> Prizor iz noćne more: Osječanka pronašla štakora u WC školjci!

Da užas bude veći, bolničko osoblje ne bi ništa niti primijetilo, da ga doslovce nisu vidjeli kako tetura hodnikom bolnice, sa štakorom koji mu visi s vrata, prenosi Daily Mail.

'Bio je u potpunosti bespomoćan i prestravljen. To je sramota, Bio je jako uplašen, a bolničko osoblje moralo mu je pokazati mrtvog štakora kako bi se smirio. Užasnuta sam činjenicom da se takvo što može dogoditi u današnje vrijeme', rekla je bijesna i zaprepaštena 64-godišnja Pat Boardman, Ketleyjeva majka.

Bolničko osoblje majci je pokušalo 'prodati' priču kako joj je sina izgrizao poljski miš, no to ju je samo dodatno naljutilo. Prijavila je slučaj nadležnim vlastima, a njezin sin primio je tri injekcije te je vraćen u bolnicu St Ebba’s u Epsomu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene