Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebna sanacija

Prizor iz noćne more: Osječanka pronašla štakora u WC školjci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Osječanka doživjela scenu iz noćne more kada je u WC školjci ugledala štakora.

'Sledila sam se kad sam vidjela štakora koji me gleda iz zahodske školjke! Uspaničila sam se što je uzbunilo i moju djecu i ne smijem niti pomisliti što bi se dogodilo da je netko od njih bio umjesto mene na toaletu', ispričala je za Glas Slavonije Osječanka kojoj je štakor kroz kanalizacijske cijevi ušao u stan.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

Što je najgore, takva pojava i nije neobična jer su kanalizacijske cijevi u zgradama prilično stare, a i ljudi u njih često bacaju ostatke hrane što najviše privlači štakore.

'Potrebno je i sanirati kanalizacijske cijevi, a isto tako preporučljivo je sređivanje podruma koji su obično krcati smećem. To je raj za štakore koji onda iskoriste razbijenu cijev i penju se kroz njih do stanova', rekao je za Glas Slavonije direktor jedne tvrtke za deratizaciju Halil Salha.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene