Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri osobe ozlijeđene

VIDEO Nevjerojatna nesreća kod Madrida: Helikopter pao na obilaznicu, pilot sam išetao iz olupine

Helikopter se srušio u petak ujutro na obilaznicu u Madridu i pritom su tri osobe lakše ozlijeđene, izvijestili su španjolski mediji.

 Helikopter je pao na cestu M-40 na sjeveru Madrida, nedaleko od velesajma IFEMA gdje se ovih dana održavao sajam europskog zrakoplovstva Europski rotor.

 

 

Nekoliko vozila vatrogasaca i hitne pomoći nalazi se na mjestu pada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Put iz pakla Dalekovod se srušio na vlak: 700 putnika bilo je zarobljeno i bez WC-a osam sati

Jedan od pilota helikoptera sam je izašao iz letjelice, a drugom je spasilačka služba pomogla, izvijestila je španjolska javna televizija TVE. Prvi ima lakše povrede glave, a drugi bedrene kosti.

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov Sergej Lavrov Rusija poslala zlokobno upozorenje: "Ovoj je zemlji suđeno da bude sljedeća žrtva…"

Pročitajte i ovo Vanja Gjorčevska nema je od ponedjeljka Ovo je Vanja (14), nestala je na putu do škole, traže je cijela regija i Interpol: "Zaista mislim da je oteta!"

Također je lakše ozlijeđena još jedna osoba, vozač automobila koji je prolazio onuda pa je zadobio porezotine od krhotina razbijenog stakla.

Uzrok nesreće još uvijek nije poznat i istraga je u tijeku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene