Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Havelovo stanje teško, ali stabilno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanje bivšeg češkog predsjednika Vaclava Havela koji je podvrgnut manjoj operaciji na grlu, teško je, ali stabilno i u ovome je trenutku izvan životne opasnosti, izvijestili su liječnici bolnice Motol.

'U ovome je trenutku naš pacijent stabilno, život mu nije izravno ugrožen, no strahujemo da bi se mogla pogoršati upala pluća', rekao je jedan od liječnika specijalista bolnice Motol, dodavši kako trenutačno diše uz pomoć maske s kisikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na inicijativu ministra Predsjednik vlade u šali proglasio izvanredno stanje Slika nije dostupna G20 nije mudra zamisao Češki predsjednik usporedio EU sa SSSR-om

Glasnogovornica bolnice Motol, Eva Jurinova novinarima je rekla kako će desetočlani tim liječnika odlučiti o daljnjem liječenju 72-godišnjeg Havela koji ima respiratorne probleme još iz razdoblja komunizma kada je bio često zatvaran.

Od kroničnog bronhitisa pati otkad mu je u prosincu 1996. odstranjena trećina desnog plućnog krila, nakon otkrivenog kancerogenog tumora. Jurinova nije otkrila pojedinosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene