Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove žrtve tragedije

Haiti: U urušavanju škole najmanje 93 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U urušavanju škole u Haitiju najmanje je 93 mrtvih i 150 ozlijeđenih, većinom djece, prema najnovijim podacima koje je u nedjelju utvrdio haićanski ministar za mladež i sport Evans Lescouflair.

Urušavanje škole, smještene u siromašnoj četvrti Petion-ville, u predgrađu glavnog grada Port-au-Princea, izazvalo je smrt '87 osoba dok ih je 150 ozlijeđeno a identificirano je i šest tijela u unutrašnjosti zgrade', čime su podaci porasli na 93 mrtvih, kazao je ministar.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Slika nije dostupna Mnogo je nestalih Broj mrtvih nakon strašnog potresa na Haitiju neprestano raste, nade za život ispod ruševina su sve manje

>> Škola se srušila na 700 djece, najmanje 82 mrtvih

Prethodni podaci, utvrđeni u subotu, govorili su o 84 poginulih i 150 ozlijeđenih.

'Zasad smo vidjeli šest leševa a izvukli smo jedno tijelo' iz ruševina, istaknuo je sa svoje strane kapetan Pepin Rosselly, koji vodi ekipu francuskih spasioca s Martiniquea.

Glede nastavka operacije spašavanja, kapetan Rosselly je rekao da će spasioci 'prvo izvući sve vidljive žrtve', a potom 'ukloniti blokove betona kako bi se omogućio pristup svim dijelovima zgrade'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene