Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unutarpolitičke nesuglasice

Grčka: Dogovor oko međunarodne pomoći koči koalicijski sporazum

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grčki politički čelnici tek trebaju pronaći zajedničko stajalište o nepopularnom programu međunarodne pomoći. Koalicijski sporazum možda neće biti postignut do kraja tjedna, izjavio je u utorak predsjednik umjerene ljevičarske stranke.

'Dobit ćemo vladu, no nisam siguran da će se to dogoditi večeras. Vjerujem da možemo postići dogovor do kraja tjedna.', rekao je Fotis Kouvelis, predsjednik Lijevih demokrata.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković dijeli se šakom i kapom Plenković komentirao veliko okupljanje ljevice, najavio i novi paket potpore umirovljenicima Sabornica Desnica rasuta Točkasta koalicija ima plan za HDZ: "Oduzet ćemo mandate točno onome kome treba"

'Postoje još neka nerješena pitanja vezana za program vlade i uvjeta, međunarodne pomoći, kojih se Grčka mora osloboditi', dodao je.

>> Summit G20: ‘Grčka jest i ostaje u zoni eura’

Očekuje se da će Kouvelisova vlada poduprijeti koaliciju socijalista i konzervativaca, koji su osvojili nedjeljne izbore. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene