Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontakti s Britancima

Gadafija će izdati četiri sina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin Moamera Gadafija, Saif al-Islam, održao je brojne tajne sastanke s francuskim i britanskim dužnosnicima, tvrde tajni izvori za arapske medije.

'Dobro informirani izvor' rekao je da je Saif al-Islam održao brojne tajne sastanke sa dužnosnicima iz francuskih i britanskih vlada. S njima je razgovarao o ideji da on zamijeni svog oca na prijelazni period od 2, 3 godine, a za uzvrat im nudi prestanak napada i pregovore s pobunjenicima, piše aawsat.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gadafijev sin demantira broj mrtvih 'Otkrijte nam vođe prosvjeda i dobit ćete novčanu nagradu' Slika nije dostupna 'Isus poslan za Židove, a Muhamed za sve' 'Nije razapet Isus, nego netko njemu sličan'

>> VIDEO: Tko su zapravo Gadafijevi sinovi?

The Sun navodi da se vjeruje se da će Gadafija izdati četiri sina. Saif al-Islam, njegov brat Saadi koji je na čelu libijskih specijalnih snaga, Mutassim Gaddafi, savjetnik za nacionalu sigurnost i Kamis, koji je na čelu elitne vojne postrojbe 'Kamishova brigada'.

Osim sinova protiv Gadafija bi se, prema glasinama, mogao okrenuti i Abu Bakr Yunis Jabir, bivši kolega iz vojske. Jabir je Gadafiju pomogao da dođe na vlast, a na čelu vojske je od 1970. Osim spomenutih na listi izdajnika su i trenutni premijer zajedno sa dva bivša premijera te Abuzed Omar Dorda, koji je zamijenio odbjeglog ministra Musu Kusu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene