Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bilo joj je dosadno'

Fritzl: Elisabeth me tražila da otmem još jednu djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josef Fritzl psihijatru je ispričao kako ga je zatočena kćer tražila da otme još jednu djevojku koja bi joj u podrumu pravila društvo. Taj će podatak u ponedjeljak na sudu predočiti njegov branitelj.

Elisabeth Fritzl provela je 24 godine zatočena u podrumu gdje ju je zaključao njezin otac Josef u austrijskom gradu Amstettenu. U dokumentima koje će u ponedjeljak obrana predočiti sudu, monstrum će tvrditi da ga je Elisabeth tražila da otme još jednu djevojku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Monstrum Fritzl proglašen zdravim Slika nije dostupna Kuću u kojoj je bila zatočena Elizabeth Fritzl obilaze turisti

U punoj izjavi Fritzla stoji da isprva nikada nije razmišljao o zatočenju još jedne žrtve. ‘Željela je da otmem još jednu djevojku kako bi imala s kim razgovarati. Bila je stvarno usamljena. Ali imao sam dovoljno problema i s jednom ženom u podrumu’, rekao je Fritzl psihijatru te objasnio kako je u to vrijeme, prve godine zatočenja Elisabeth, jedna soba bila premala za još jednu osobu.

>> VIDEO: Objavljena cijela snimka Fritzlovog odmora na Tajlandu

>> Monstrum Josef Fritzl očekuje kaznu doživotnog zatvora

‘Malena soba s namještajem bila je samo zamišljena samo kao privremeno skladište za hranu’, objasnio je Fritzl. Elisabeth koja sada ima 43 godine, tijekom godina zatočenja rodila je ocu sedmero djece. Jedno je umrlo zbog komplikacija s disanjem, a osma je trudnoća završila pobačajem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene