Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Snimka šokirala Austriju

VIDEO: Objavljena cijela snimka Fritzlovog odmora na Tajlandu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sada objavljena cijela snimka Fritzla na odmoru s Tajlanda 1998. godine, kojeg je objavilo internetsko izdanje Austria Timesa šokirala je Austriju. Nevjerojatna hladnokrvnost austrijskog monstruma.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Slika nije dostupna Život nakon zlostavljanja Elisabeth Fritzl u 'Selu X' štite i stanovnici

Austrijski monstrum uživao je na odmorima dok je njegova kćer Elisabeth bila zarobljena u podrumu svoga doma u Amstettenu, gdje ju je on zaključao. Kada je sniman video 1998. godine, na kojem se vidi kako se on provodi s prijateljima, odmara se pokraj bazena u luksuznom hotelu i na plaži, njegova je kćer zaključana u podrumu već 14 godina, a ondje je provela još sljedećih deset. Podsjetimo, ranije su objavljeni isječci tog videa s trotjednog Fritzlovog odmora u Tajlandu, a sada je objavljena cijela snimka od 20 minuta.

>> Elisabeth Fritzl otkrila detalje zatočeništva

>> Fritzl: Mojoj je djeci život u podrumu bio ugodan

Video je snimio Fritzlov prijatelj, a na njemu se vidi kako monstrum objeduje i kasnije uživa u masaži na plaži. Fritzl zbija šale o masaži, a onda nagovara i ostale prijatelje da odu na masažu. Navečer je Fritzl razgledavao trgovine odjećom. Josef Fritzl, sada u zatvoru čeka suđenje koje će početi u ponedjeljak. Optužen je za ubojstvo, silovanje, ropstvo, incest, zatočenje i zlostavljanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene