Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fritz se sadistički iživljavao i na prostitutkama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna austrijska prostitutka ispričala je medijima kako je monstruozni Josef Fritzl bio je redovit gost u bordelu u kojem je radila, a gdje je plaćao za seks u tamnici sličnoj onoj u kojoj je 24 godine držao zatočenu svoju obitelj.

Prostitutka je ispričala kako ju je vezao za improviziran križ u podrumskoj tamnici bordela koja neodoljivo podsjeća na jazbinu u kojoj je godinama držao svoju sada 42-godišnju kćer Elisabeth i troje djece. 36-godišnja prostitutka tvrdi kako ju je Fritzl udarao za vrijeme odnosa i kako je često bila prestravljena njegovim ispadima agresije i načinom na koji ju je gledao svojim 'ledenim očima'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Život nakon zlostavljanja Elisabeth Fritzl u 'Selu X' štite i stanovnici Slika nije dostupna Josef Fritzl je nakon Elisabeth zlostavljao i kćer-unuku?

"Ni sama ne znam koliko puta me 'angažirao', ali bio je 'bolestan u glavu' da ne možete niti zamisliti. Izabrao me, kako je rekao, jer voli mlade i punašne djevojke koje mu se dragovoljno pokoravaju. Morala sam ga zvati 'učitelju' i nije mi bilo dozvoljeno započinjati ikakav razgovor s njim", ispričala je plavokosa prostitutka.

"Uvijek smo išli u tu podrumsku tamnicu koju sam posebno mrzila. Mračna je i zlokobna, ali bila je njegovo omiljeno mjesto. Pozli mi svaki put kad se sjetim da je samo nekoliko kilometara dalje imao istu takvu tamnicu i zlostavljao svoju obitelj. jednom sam ga pitala ima li obitelj i rekao mi je da nema nikoga. Mislila sam da je usamljeni samac, no sada znam da je zvijer koja pripada u pakao", dodala je. 

>> Josef Fritzl je nakon Elisabeth zlostavljao i kćer-unuku?

Prostitutka čiji je identitet zaštićen, radila je u bordelu Villa Ostende u Linzu, u koji je svojedobno zalazio i Adolf Hitler. U bordel udaljen 50-ak kilometara od svojeg doma austrijski je monstrum počeo zalaziti 70-ih godina prošlog stoljeća, dakle nekoliko godina prije nego je počeo zlostavljati Elisabeth. Ipak, posjeti bordelu nisu prestali ni nakon toga. Neke su prostitutke, šokirane Fritzlovim zahtjevima, odbile ponovni seks s njim.

"Ako bi mu se svidjela naka djevojka naručio joj je šampanjac. No volio je nanositi bol, a od nekih je djevojaka tražio i da glume leš. Bio je nasilan i volio je dominaciju. Dvije djevojke su mi rekle da više nikada ne žele ići s njim i da se čak i u tom poslu takav perverznjak rijetko nađe. 95 posto gostiju su normalni ljudi, a 3 posto su malo 'pomaknuti'. Fritzl je pripadao u onih 2 posto ekstremnih pervertita", ispričao je dugogodišnji barmen u bordelu Christoph Flugel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene