Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandali idu dalje

Fotografije golog Berlusconija za 8,8 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skandali sa talijanskim premijerom Silvijem Berlusconijem ne prestaju. Novosti su premijerove gole fotografije s razuzdanih zabava u njegovoj rezidenciji.

Fotografije navodno prikazuju golog premijera u društvu djevojaka, a talijanski časopisi ih nisu objavili zbog zakona o privatnosti. Sada bi za kompromitirajućim fotografijama mogla nastati prava pomama od strane ostalih fotografa i medija, a spominje se i nevjerojatni iznos od milijun funti (8.838.900 kuna), prenosi Metro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suočen s nekoliko suđenja Berlusconi sucima: Vi ste 'karcinom' ili ste s druge planete Slika nije dostupna Berlusconi se našalio na vlastiti račun Berlusconi: Spavao sam sa 70 posto žena, a ostale bi to željele

>> Gaćicama na Berlusconija

>> Berlusconijev kolega gledao golotinju na trošak poreznih obveznika

Iz Berlusconijevog pravnog tima stigla je obavijest da se, ako fotografije postoje, sigurno radi o montaži. Autorica fotografija je, prema nekim informacijama, jedna od djevojaka koja je prisustvovala 'bunga bunga' zabavama koje su se održavale u Berlusconijevoj rezidenciji u Milanu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene