Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Berlusconi se našalio na vlastiti račun

Berlusconi: Spavao sam sa 70 posto žena, a ostale bi to željele

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi našalio se na račun 'bunga, bunga' partyja i dodao da zna koliko žena želi spavati s njim.

Silvio Berlusconi pokazao je da nije izgubio smisao za humor iako ga čeka suđenje zbog optužbe da je plaćao za seksualne usluge maloljetnoj djevojci, piše The Sun. 'Sudeći po istraživanju u kojem je postavljeno pitanje bi li spavale sa mnom, 30 posto ispitanih žena odgovorilo je pozitivno, dok je ostalih 70 posto pitalo 'što, opet', rekao je Berlusconi tijekom posjete otoku Lampedusi.

Pročitajte i ovo Gaza Pakao na zemlji U Gazi je ubijeno najmanje 9000 žena: U prosjeku poginu 63 na dan Položaj žena - 1 Položaj žena Imaju manje plaće, niže pozicije i manje mirovine, ali: Kad neće milom, onda će europskom direktivom

>> VIDEO: Pogledajte novu Berlusconijevu vilu

Tamo je došao jer želi pomoći izbjeglicama. Obećao je da će za '48 do 60 sati' udaljiti sve izbjeglice s otoka Lampeduse. Koliko mu se sviđa otok, Berlusconi je pokazao svojim zadnjim potezom. Putem interneta je pronašao vilu na otoku koja se prodaje te je odmah postao njezin vlasnik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene