Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravna učiteljica

FOTO Učenicima posudila laptop, ali zaboravila na fotografije u njemu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učiteljica iz jedne osnovne škole u Slovačkom gradu Trenčinu, postala je središtem skandala, nakon što je nehotice učenicima omogućila da vide njezine obnažene fotografije.

Nakon što je učenicima posudila svoj laptop, na kojem su se nalazile njezine golišave fotografije, koje je zaboravila sakriti ili izbrisati, jedna slovačka osnovnoškolska učiteljica našla se u problemima.

Pročitajte i ovo Medvjed hara slovačkim gradom na sjeveru Slovačke VIDEO Medvjed hara gradom, proglašeno izvanredno stanje: U napadu ozlijeđeno petero ljudi Ilustracija, djeca u školi Izlila se voda Evakuacija osnovne škole u Novom Zagrebu: Djeca bježala kroz prozore

>> Vruće fotke zbog kojih je profesorica matematike suspendirana

Učenicima nije dugo trebalo da munjevito podijele njezine fotografije sa školskim vršnjacima, a učiteljica je zbog incidenta i izazvanog skandala suspendirana iz škole, prenosi portal cas.sk.

Na jednoj od fotografija može se vidjeti dotična smeđokosa učiteljica kako leži u izazovnoj pozi odjevena u sexy donje rublje, dok je na drugoj još otvorenija i obnaženih grudi.

'Djeca su posudila njezin laptop zbog projekta na kojem rade, a fotografije su odmah pronašli i u roku od svega nekoliko minuta poslali su ih emailom svima koje poznaju', rekla bijesna majka jednog od učenika.

'Učiteljica je suspendirana do kraja istrage. Jasno je da se radi o materijalu koji je neprimjeren za djecu te dobi', izjavio je glasnogovornik lokalnog ureda za obrazovanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene