Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zasad bez mrtvih

FOTO Težak sudar vlakova na sjeveru Švicarske, najmanje 17 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškom sudaru vlakova na sjeveru Švicarske najmanje 17 osoba je ozlijeđeno.

Do sudara je došlo rano jutros blizu gradića Neuhausen u kantonu Schaffhausen. Lokomotiva jedne kompozicije iskočila je iz tračnica i udarila u stranu druge kompozicije, prenosi 20min.ch. Oba vlaka su teško oštećena u sudaru.

Pročitajte i ovo Željeznička nesreća u Srbiji Prelazio preko pruge VIDEO Objavljena uznemirujuća snimka nesreće: Vlak punom brzinom naletio na automobil Drama na beogradskoj željezničkoj stanici Nevjerojatno VIDEO Šokantna snimka iz Beograda: Mladić u zadnji čas spasio život majci i djetetu

>> Svjedočanstvo iz autobusa smrti: 'Sve je postalo crno, sjedala su poletjela zrakom'

Lokalna policija još nije izašla sa službenim brojkom ozlijeđenih, no 20min.ch piše kako je najmanje 17 osoba ozlijeđeno, no težina njihovih ozljeda nije poznata. Poginulih prema prvim izvještajima zasad nema.

'Ima ozlijeđenih, ali nećemo komentirati o njihovom broju ili težini ozljeda', rekla je glasnogovornica kantonalne policije.

Na mjestu događaja pojavila su se brojna vozila hitne pomoći, vatrogasaca i policije. Promet prugom koja povezuje kantone Winterthur i Schaffhausen je obustavljen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene