Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet u seks skandalu!

Želi biti gradonačelnik New Yorka, ali NAKON OVOG...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki kongresmen i aktualni kandidat za gradonačelnika New Yorka opet se našao u središtu seks skandala. Ovaj put pod pseudonimom Carlos Danger. Njegova supruga Huma opet mu je oprostila.

Kandidat za gradonačelnika New Yorka Anthony Weiner potvrdio je kako je upravo on slao poruke i fotografije eksplicitnog sadržaja koje je ranije ovaj tjedan objavio portal The Dirty. Njegova supruga Huma Abedin stajala je kraj njega dok je pred okupljenim novinarima priznao aferu s 22-godišnjakinjom koja i dalje ostaje anonimna, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?"

Eksplicitne poruke datiraju iz sredine 2012. godine, a Weiner je pod pseudonimom 'Carlos Danger' djevojci obećao novi auto, stan te još štošta.

Cijelu konferenciju Huma je popratila sa smiješkom na licu. Mnogima se ovo možda čini kao deja vu, jer gotovo isti skandal dogodio im se prije dvije godine. Tada su također procurile fotografije koje Weiner slao ženama putem društvenih mreža.

>> Američki kongresmen održavao dugotrajnu prljavu vezu s porno glumicom!

Huma mu je tada oprostila, baš kao i danas. 'Volim ga, oprostila sam mu. Vjerujem u njega i kao što je sam rekao - idemo dalje', rekla je Huma, inače nekadašnja bliska suradnica Hillary Clinton koju se za vrijeme prvog skandala uspoređivalo upravo s bivšom državnom tajnicom jer su obje u seks skandalima ostale uz svoje supruge.

I dok je prije dvije godine Weiner dao ostavku na mjesto u Kongresu, ovaj put se ne namjerava povući iz utrke za gradonačelnika Velike Jabuke. 'Građanima New Yorka želim donijeti svoju viziju grada. Nadam se da su i dalje voljni dati mi drugu šansu', rekao je Weiner.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene