Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nehumani uvjeti

FOTO Norveški zatvor ili makedonski studentski dom - gdje biste radije živjeli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad bi vas netko upitao biste li radije živjeli u norveškom zatvoru ili u makedonskom studentskom domu, što biste odgovorili? Ove fotografije možda vam pomognu da odlučite.

Iako se studenti diljem svijeta često žale na uvjete u studentskim domovima mnogi će nakon što vide ove fotografije postati zahvalni na onome što im pruža njihovo sveučilište. Jedan korisnik Reddita odlučio je s cijelim svijetom podijeliti svakodnevne prizore s kojima se susreće u studentskom domu u Skopju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasno za oči Kako su makedonski navijači laserom ometali Pletikosu! Slika nije dostupna Opasno za oči Kako su makedonski navijači laserom ometali Pletikosu!

Evo na što se žale studenti...

Radi se o domu 'Goce Delcev', a prizori su zaista zastrašujući - od odvratnih sanitarnih čvorova, pljesnivih zidova pa sve do hrane upitne kvalitete. 'Domovi u Makedoniji općenito su poznati po svojim nehumanim uvjetima', napisao je ispod fotografija korisnik nyrrmi.

A kako bi stvari pokazao iz jedne sasvim druge perspektive, ovaj korisnik na jednoj je fotografiji usporedio dom u Skopju s norveškim zatvorom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene